En ny app for en ny æra innen rengjøring.

Vi er klar over at rengjøring er en personlig ting. iRobot Home-appen har blitt bygget om for å kunne levere en intuitiv opplevelse, som gir intuitiv rengjøring.

Powered by iRobot Genius.™
      
 

Kjøp Roomba® Kjøp Braava®

Åpne opp for en rengjøringsopplevelse som er skapt for å passe inn i din hverdag.

Alle aspekter ved den nye iRobot Home-appen tar utgangspunkt i deg. Kartlegg hjemmet ditt med tilpassede rengjøringssoner, så du kan sende robotene direkte dit det er skittent. Personlig tilpassede anbefalinger gir deg mulighet til å øke og minske rengjøringsfrekvensen og hele tiden være ett steg foran smuss og skitt, hver dag.

 

Målrettet rengjøring etter behov.

iRobot Home-appen gir deg mulighet til å utpeke bestemte områder i et rom, f.eks foran sofaen eller under spisebordet, og så sende roboten direkte dit for å gjøre rent, så du kan fortsette dagen din og la roboten ta seg av rusket.

Tilpasset rengjøringskontroll.

Med tilpassede Adgang forbudt-soner kan du opprette og kontrollere de områdene du vil at roboten skal holde seg unna, f.eks. matskåler og klossetårn.

 

Koble rengjøringen sammen med dine rutiner.

Den nye iRobot Home-appen gir deg med et enkelt klikk adgang til dine favoritt-rengjøringstidsplaner, automatiske forslag basert på deg og din families behov, årstidsbetingede rengjøringsalarmer, integrering med ditt smart-home og mye mer.

 

Personlige forslag til tidsplan er basert på dine rengjøringsvaner og mest travle perioder. Den nye iRobot home-appen forvandler rengjøringen fra noe du gjør til noe som skjer rundt deg i hverdagen.

Favoritter er lagret og klar til bruk.

Få tilgang til dine favoritt-rengjøringsrutiner så snart du åpner iRobot Home-appen, slik at det er enda enklere å oppnå den rengjøringen du ønsker.

 

Du og hjemmet ditt er unikt, og det er rengjøringsbehovene dine også.

iRobot HOME-appen hjelper deg med å oppdage nye funksjoner i ditt eget tempo, slik at rengjøringsrutinene blir stadig mer tilpasset. Det gir deg mer tid til å gjøre alt mulig annet.

 

Rengjøringsrutiner som er skapt til å passe inn i ditt varierende skjema.

Roboten kan kommunisere med dine smart-låser, -termostater og andre enheter1, så rengjøringen starter så snart du går hjemmefra.

Vi prioriterer ditt privatliv.

Gjennom 30 år har kunder betrodd hjemmene sine til iRobot-produkter. Den tilliten er viktigere enn noensinne. Derfor brukes de høyeste datakrypteringsstandardene, for å sikre dine data.

 

Last ned iRobot Home-appen

Google Play ButtonApple App Store

1 Kan benyttes med Alexa-aktiverte enheter og Google Assistant Alexa, og alle relaterte logoer er varemerker tilhørende Amazon.com, Inc. eller deres søsterselskaper. Google er et varemerke tilhørende Google LLC.