Møt hjernen bak rengjøringen.

iRobot Genius Home Intelligence Platform hever standarden – intuitiv og personlig tilpasset rengjøringsopplevelse skreddersydd for dine ønsker og behov.

Du har en hektisk timeplan. La oss fjerne rengjøring fra den.

iRobot Genius forutser behovene dine for en tilpasset rengjøringsopplevelse basert på dine vaner, ditt hjem og til og med årstidene ved å lære seg timeplanen din. Den bruker sin unike intelligens til å forstå hvor og når roboten trengs mest.

Smart som stadig blir smartere.

Roboten din lærer stadig og oppdaterer seg selv hele tiden for å optimalisere rengjøringsrutinene i hjemmet ditt, slik at du slipper, takket være nyskapninger tilgjengelig kun fra iRobot.

Skapt for å rengjøre slik det passer deg.

iRobot Genius driver roboten til å tilpasse seg din stadig skiftende timeplan. Du kan dirigere roboten til å rengjøre mens du er borte og unngå å rengjøre til spesielle tider på dagen, slik at du kan nyte et renere hjem uten å måtte se at jobben blir gjort.

Kobler seg til hjemmet ditt.1 Synkroniserer med livet ditt.

Personlig tilpasset rengjøring er mulig takket være unik intelligens og konstant forbedring, tilgjengelig kun fra iRobot. iRobot Genius analyserer dine preferanser og synkroniserer med andre smart-enheter for en skreddersydd rengjøring.

Planlegging på sitt beste.

Ikke bruk verdifull tid i løpet av dagen på å bekymre deg for planlegging av rengjøring – robotstøvsugeren Roomba® kan ta seg av det. Den bruker iRobot Genius til å lære seg når du liker å rengjøre og kommer med automatiske rengjøringsforslag for å imøtekomme dine ønsker.

Kjøp Roomba®

Et steg foran støvet.

Robotgulvmoppen Braava jet® m6 er smartere enn noen gang. Den lærer seg når og hvor du vanligvis mopper, og kommer med personlig tilpassede rengjøringsforslag. Powered by iRobot Genius.

Kjøp Braava®

 

1 Fungerer med Google Assistant og Alexa-kompatible enheter. Alexa og alle relaterte logoer er varemerker tilhørende Amazon.com eller dennes tilknyttede selskaper. Google er varemerke tilhørende Google LLC.