iRobot Roomba® i3

Varenr. i3158
kr 3 999,00
Tilgjengelighet:
På lager

Roomba® i3-robotstøvsugerenn bruker et førsteklasses rengjøringssystem i tre trinn med Dual Multi-Surface gummibørster og 10 x sugestyrke* til å rengjøre forskjellige gulvoverflater i hjemmet ditt. Du har alltid rengjøringshjelpen lett tilgjengelig via iRobot HOME-appen, slik at du kan kontrollere når, hvor og hvordan roboten gjør rent, direkte fra din smarttelefon. 

Roomba® i3 er kompatibel med iRobot® Clean Base™ Ekstern støvbeholder. Selges separat.

*Sammenlignet med AeroVac™-systemet til Roomba® 600-serien.

Kraftig sug og kraftig ytelse  

Kraftig sug og kraftig ytelse

Hei smuss, ikke føl deg som hjemme

Suger opp gjenstridig smuss og søl med et premium 3-trinns rengjøringssystem og 10 ganger kraftigere sug.* Styr rengjøringen med iRobot HOME-appen eller stemmestyringsassistent.

*(Sammenlignet med rengjøringssystem i Roomba® 600-serien)

Smart navigering får jobben gjort  

Smart navigering får jobben gjort

i3 navigerer og kartlegger hjemmet ditt i ryddige rader ved hjelp av toppmoderne gulvsporingssensorer for støvsuging av harde gulv og tepper.

Rengjør der det er nødvendig, unngår der det ikke er det  

Rengjør der det er nødvendig, unngår der det ikke er det

Reaktiv sensorteknologi forteller roboten hvor den kan nå og hvor den ikke kommer til. Dette betyr at den ikke setter seg fast og lærer seg hvor den kan gå. Og med Dirt Detect™-sensorer kan den fokuserer på å rengjøre der det trengs mest, som de mest skitne stedene i huset.

Lærer seg livet ditt å kjenne og hører på hva du sier  

Lærer seg livet ditt å kjenne og hører på hva du sier

Lærer seg rengjøringsvanene dine for å gi tilpassede rengjøringsforslag, mens Google Assistant og Alexa lar deg starte rengjøring kun ved bruk av stemmen. i3 vil også foreslå en ekstra rengjøring i pollensesongen eller i kjæledyrets røyteperioder.

*Fungerer sammen med Google Home- og Alexa-kompatible enheter Alexa og alle relaterte logoer er varemerker tilhørende Amazon.com eller dennes tilknyttede selskaper. Google er varemerke tilhørende Google LLC

Ideelt for hjem med kjæledyr  

Ideelt for hjem med kjæledyr

De unike Dual Multi-Surface gummibørstene fungerer slik at dyrehår ikke floker seg og setter seg fast i børstene. Børstene er fleksible og justerer seg slik at de er i konstant kontakt med underlaget, enten det er tepper og harde gulv. Høyeffektivt filter fanger opp 99 % av allergener fra kjæledyr.

Wi-Fi®-tilkoblet robotstøvsuger  

Wi-Fi®-tilkoblet robotstøvsuger

Full av egenskaper som er skapt for å gjøre støvsugingen optimal. Personlig tilpassede forslag hjelper deg med å gjøre rent når det passer deg. Og stemmekompatibilitet gir deg mulighet til å håndtere støv og smuss uten å løfte en finger.